Blue Schools/Mavi Okullar Projesi

21.02.2022 439

Okulumuz "Ourseas" isimli eTwinning projesi kapsamında Avrupa komisyonu himayesinde kurulan Maritime forum bünyesindeki Blue Schools/Mavi Okullar üyeliğine kabul edilmiştir."Network of European Blue Schools", okyanus/deniz okuryazarlığına ve denizlerin sürdürülebilir yönetimine katkıda bulunan çeşitli kuruluşları, projeleri ve insanları birbirine bağlayan Avrupa Okyanus Koalisyonu olan EU4Ocean'ın bir girişimidir.

"Network of European Blue Schools"okul idarecilerine, öğretmenlereve öğrencilere sürdürülebilir bir deniz ekosistemine katkı sunabilecek projeleri geliştirmeye davet etmek için ilham vermeyi amaçlamaktadır.

Okulumuz bu üyeliği sebebiyle Avrupa'da başlatılacak herhangi bir projede erişilebilir bir konumda olacaktır.

Blue Schools üyelerine erişmek için: http://meb.ai/ebyMkf

21-02-2022