İSTANBUL / KARTAL - Kartal Anadolu Lisesi

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız okul bahçesinde gerçekleştirilmiştir.

Kas

07.11.2019 tarihinde 83 öğrencimizin katılımıyla Türk-Alman Üniversitesi gezisini gerçekleştirdik.

Kas

04/11/2019 tarihinde 38.TÜYAP Kitap Fuarına gitmiş bulunmaktayız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96.Kuruluş yıldönümünü kutladık.

Ekm

23 Ekim 2019 Çarşamba günü okulumuzda Veli Akademileri Projesi kapsamında Hijyen ve Sağlıklı Beslenme Semineri düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzdan B1 sınavına girerek başarılı olan 19 öğrencimizi ödüllendirdik.

Ekm

Öğrenci velilerimizden Mehmet Fatih ŞENMAN, okulumuzun bir aylık temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayarak katkıda bulunmuştur.

Ekm

18.10.2019 Cuma günü  "İstanbul'u Okuyorum" projesinin açılış töreni için İl Milli Eğitim Müdürlüğünde hazır bulunduk.

Ekm

12. sınıf öğrencilerimize yönelik, kariyer planlama destek etkinliği olarak 21.10.2019 tarihinde rehberlik servisimizin düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi gezisini gerçekleştirdik.

Ekm

Model Birleşmiş Milletler Konferansı etkinliğimizi Şehir Üniversitesi Dragos kampüsünde Saat 10.30 da başlattık.

Ekm

2019-2020 Öğretim Yılı 1.Dönem, 1.Ortak Sınav Tarihleri aşağıdadır.

Almanca dersi sınavları 30 Ekim 2019 tarihinde yapılacaktır.

Ekm

Bu şehr-i Sıtanbûl ki bî-misl ü bahâdır
Bir sengine yek-pâre Acem mülkü fedadır
Bir gevher-i yek-pâre iki bahr arasında
Hurşîd-i cihan-tâb ile tartılsa sezadır

Ekm

Türk edebiyatının büyük şairlerinden Tevfik Fikret'in yaşadığı ve ölümünden sonra müzeye dönüştürülen evi, Aşiyan Müzesi'ni ziyaret ettik.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında veli akademileri seminerlerine katılmak isteyen velilerimizin aşağıdaki linke tıklayarak bilgileri doldurup göndermesi gerekmektedir.

Bilgilerinize rica olunur.

Kartal Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Ekm

10/D Sınıfı Öğrencimiz Gökdeniz PEKTAŞ 2019 Eylül ayında yapılan Uluslararası İstanbul Satranç Festivali B kategorisinde ikinci olmuştur.