Bahriye ŞENARAS - Okul Müdürü / School Principal

1980 yılında İzmir´de doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite  eğitimini İzmir´de tamamladı. 2017 yılında Maltepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezli Yüksek Lisans programını başarı ile bitirdi. Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki görevine 2006 yılında Erzurum´da İngilizce öğretmeni olarak başladı. 2007 yılında  İstanbul Kartal ilçesine atandı ve çeşitli okullarda öğretmen ve idareci olarak çalıştı. Kendi alanında birçok seminer,kurs ve eğitime katılmıştır.

2021 Ağustos ayında okul müdürü olarak kurumumuza ataması gerçekleştirilmiştir. Bahriye Şenaras evli ve iki çocuk annesidir.

She was born in 1980 in Izmir. She completed her  primary, secondary, high school and university education in İzmir. In 2017, she successfully completed the Master´s program at Maltepe University. She started her  duty at the Ministry of National Education as an English teacher in Erzurum in 2006. She has been working  in Kartal since 2007 as teacher and principal at different schools. She has attended many seminars, courses and trainings in her field.

Bahriye Şenaras is married and has two children.

(216) 352 1105 (216) 305 6436 Eposta