Tübitak Araştırma Projesi Yarışması

Okulumuz 11G sınıfı öğrencilerinden Fatma Ece ÖNEL ve Tuğba KOÇ, Edebiyat Öğretmenimiz Aysel TEMİZER’in danışmanlığını yaptığı Tübitak Araştırma Projesi yarışmasına katılmıştır.

13.02.2018 630

“Türk Romanında Yemek Sofra Kültürü ve Bunun Okuyucuya Etkisi” başlıklı proje kapsamında Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Semiha Şakir Anadolu Lisesi, Cevizli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel İstek Uluğbey Lisesi öğrencilerine bir anket uygulamıştır.

Ayrıca okulumuz Biyoloji Öğretmeni Hakan DEMİR’in danışmanlığında 11B sınıfı öğrencileri Hümeyra ERDOĞAN ve Doğa DEMİRBAŞ “Doğadan İlham ile Farklılıklara Saygı” konulu bir değerler eğitimi projesiyle yarışmaya katılmıştır. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

13-02-201813-02-201813-02-2018