Timsal Karabekir´i Okulumuzda Ağırladık

Kurtuluş Savaşımızın değerli komutanlarından Kazım Karabekir Paşanın kızı olan Timsal KARABEKİR 17.02 .2016 tarihinde okulumuzu ziyaret etti.

18.02.2016 949

Kurtuluş Savaşımızın değerli komutanlarından Kazım Karabekir Paşanın kızı olan Timsal KARABEKİR 17.02 .2016 tarihinde okulumuza gelerek; gençlerimizin aydınlatılması, kendilerine emanet edilen değerlerine sahip çıkması konusundaki düşüncelerini ve babası ile ilgili hatıralarını bizlerle paylaştı.
Timsal Karabekir; İstiklal Savaşı komutanlarından Atatürk´ün silah arkadaşı Kazım Karabekir Paşa´nın hayatı çerçevesinde, Kurtuluş Savaşı mücadelesini belgeleriyle anlattı.
Etkinliğimize katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz anlatılanları büyük bir dikkatle dinleyerek, yeni bilgiler edindiler.
Bize emanet olan bu vatanın her karışında şehit kanlarının olduğunu, vatanı korumak adına daha çok çalışmanın, vatan sevgisini yüceltmenin en önemli vatandaşlık görevi ve sorumluluğumuz olduğunu bir kez daha bir kez daha zihinlerimize nakşettik.
Kendisine, sunumda emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.