PhotoBiography Etwinning projesiyle Avrupa Kalite Etiketi

PhotoBiography Etwinning projesiyle Avrupa Kalite Etiketi

PhotoBiography adlı Etwinning projesiyle Avrupa Kalite Etiketi alan okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin YILMAZ AYAN ödülünü almak üzere , 17-19 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Ulusal Etwinning Çalıştayına davet edilmiştir. Ayrıca projemiz, Ulusal Destek Servisi tarafından “ Projelerde İyi Örnekler” kapsamında da değerlendirilmiş ve çalıştayda sunulan 4 iyi projeden biri olmaya hak kazanıştır. 
Avrupa Kalite Etiketi alan projelerin ve okulların tanıtıldığı stantlar kurulmuş ve proje standımız MEB Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Sayın Mustafa Hakan BÜCÜK ve Etwinning Türkiye Projeler Koordinatörü Mehmet Fatih DÖĞER tarafından ziyaret edilmiştir. Kendileri öğretmenimizden proje ilgili bilgi almışlardır. Diğer katılımcıların da yoğun ilgi gösterdiği proje standımızda, proje aşamaları ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmıştır.
Avrupa Kalite Etiketi alan okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin YILMAZ AYAN ve bu projede görev alan; Hümeyra YILMAZ, İlayda ÇİÇEK, Sinem GÜRSOY, Esin AYDIN, Aras GEZER, Burak GÜNAY, Buse ULUFER, Buğrahan TÜRK, Demet DOĞANAY, Emir TURAN, Fuat KÖMÜRCÜ, Gökçe KELEŞ, Hazal ENGİN ve Özgür ÖZGÜVEN isimli öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

29.12.2015 1375