Öğrencimiz Abdurrahman VARAL “Şiir, Şehir, Kudüs” konulu Şiir Yarışmasında Türkiye İkincisi Olmuştur

11A sınıfı öğrencimiz Abdurrahman VARAL, "Şiir, Şehir, Kudüs” konulu şiir yarışmasında Türkiye İkincisi olmuştur.

23.01.2018 604

11A sınıfı öğrencimiz  Abdurrahman VARAL; Milli Eğitim Bakanlığı, Burak Derneği ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Şiir, Şehir, Kudüs” konulu şiir yarışmasında Türkiye İkincisi olmuştur. Öğretmeni Aysel TEMİZER ile birlikte Kudüs Seyahati ve 2000-TL para ödülü  kazanan öğrencimiz, başarı belgesi ve hediyelerle ödüllendirilmiştir.
Öğrencimizi ve üzerinde büyük emeği olan öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

19-01-201823-01-2018