İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Rıza AKA´yı Ziyaret Ettik

KARMUN ( Etkinlik ismini kalmun yapamadık, Kadıköy Anadolu Lisesi aynı isimle çalışma yaptığı için) Kartal Anadolu Lisesi  Model Birleşmiş Milletler Konferansı projemiz kapsamında, çalışmalarımızı sergileyeceğimiz üniversite ayağını belirlemek ve bu konuda yardım ve desteklerini arz etmek üzere ilçe milli eğitim müdürümüz Ali Rıza AKA´ yı,  makamında proje sorumlusu öğrenci grubumuz ile birlikte ziyaret ettik.

20.03.2019 545

Çok sıcak  bir şekilde bizleri karşılayan ve ilettiğimiz konularla ilgili yakın alakasını bizden esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüze saygı ve hürmetlerimizi arz ederiz.

Ömer PERÇİN

Kartal Anadolu Lisesi Müdürü