ELDEN ELE, KALPTEN KALBE

19.02.2016 812

“Elden ele, kalpten kalbe” adını verdiğimiz projemizde ihtiyaç fazlası giysilerimizi, kırtasiye malzemelerimizi topluyoruz. İhtiyaç duyan herkesin istediği kadar, istediği ürünlerden alabileceği bir sosyal yardımlaşma odası oluşturduk. İhtiyaç sahipleri okul saatleri dışında da gelip yardım alabilirler. Kendi kullanmadıkları ,ihtiyaç fazlası ürünleri bırakabilirler.

Bir mağaza ortamında tek başınıza alışveriş yapıyorsunuz!
Alışveriş karşılığı tek kuruş ödemiyorsunuz!
Sevgi alıyorsunuz, sevgi veriyorsunuz!

Projemizin amacı; öğrencilerimizde insan yaşamına ilişkin farkındalık oluşturmak, kendi içinde olduğu maddi ve manevi şartları anlamlandırmak, şükür duygusu oluşturabilmek, başkalarının hayatlarına olumlu dokunuşlarda bulunabilmek ve bunun verdiği hazzı yaşayabilmek, kendinden fedakarlık yapabilmek, empati kurabilmek, başkalarının hayatlarına da sahip çıkabilmek ve bu minvalde sorumluluk duygusu gelişmiş genç nesiller oluşturmak.

Sosyal Yardımlaşma Ve Kızılay Kulübü
Danışman Öğretmeni