Edebiyat Sergimiz

Okulumuz 11A ve 11B eşit ağırlık sınıfı öğrencileri Türk Edebiyatı dersi için Tanzimat Edebiyatı konulu performans ödevlerinden bir sergi hazırlamıştır. Özellikle el emeği ürünlerin yer aldığı sergide edebiyat öğreten oyunlar (tabu, monopoli) o dönemin sosyal hayatını yansıtan motiflerle işlemeli mendiller, dönemi anlatan edebiyat dergileri, takvimler, kitap ayraçları, posterler öğrencilerin beğenisine sunulmuştur. Edebiyatın gündelik yaşamımızla bütünleşmesi ve Tanzimat döneminin el yapımı eşyalarla yeniden yorumlanması öğrenciler için de keyifli ve yararlı bir çalışma olmuştur.

Serginin oluşmasında emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve Edebiyat Öğretmenimiz Aysel TEMİZER’i tebrik eder, yararlı çalışmalarının devamını dileriz.

17.02.2017 580