E-Okula Uygun Fotoğraf Düzenleme Programı

E-Okul ve Mebbis için uygun, "133x171 ve 20kb üstü" olacak şekilde fotoğraf küçültme programı;

10.01.2020 4004

E-Okula Uygun Fotoğraf Düzenleme Programını indirmek için lütfen tıklayın.

Programın kullanımı oldukça basittir;

• Programı çalıştırdıktan sonra E-Okul Resim butonuna tıklamak suretiyle açılacak pencereye fotoğrafların yer aldığı klasörü sürüklemek yeterli olacaktır.
  • Fotoğraf klasörümüz içerisinde E-Okul adında bir klasör oluşacak, öğrenci fotoğraflarımız  "133x171 ve 20kb üstü" şeklinde ve BMP formatında olacak şekilde bu klasöre otomatik olarak atılacaktır.
  • Sıra geldi son adıma; BMP formatını JPG formatına çevirmek. Bu işlemi de program bizim için gerçekleştiriyor. bmptojpg.bat butonuna tıklayıp çıkan bmtojpg.bat dosyasını fotoğraflarımızın yer aldığı e-okul klasörüne kopyalıyoruz ve tıklayıp çalıştırıyoruz. Böylece tüm fotoğraflarımız jpg formatında e okula uygun hale dönüşüyor.