Boğaziçi Üniversitesi Gezisi

Rehberlik servisimizin YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize yönelik, kariyer planlama destek etkinliği olarak düzenlediği Boğaziçi Üniversitesi gezisini 25.11.2016 tarihinde, rehber öğretmenimiz Zeynep Hatipoğlu ve müzik öğretmenimiz Bilge Şensoy eşliğinde gerçekleştirdik.
Öğrencilerimizin büyük ilgisini çeken gezide Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı bilgilendirme sunumunda, üniversitenin tarihi, eğitim ve sosyal imkanları, giriş koşulları, bölümler, burslar, kulüplerle ilgili bilgi alan öğrencilerimiz, bilgilendirmenin ardından kampüs turuna katılmışlardır.
Öğrencilerimizin serbest zaman geçirmelerine ve kampüsü incelemelerine olanak sağlanan gezide, kariyer planlamaları içi yeni bilgiler edinmelerine ve üniversite atmosferini yaşayıp keyifli zaman geçirmelerine imkan sağlanmıştır.

30.11.2016 508