2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Kapanış Töreni

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Kapanış Töreni

Değerli velilerimiz, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler
Çok şükür, herhangi bir olumsuzluk yaşamadan, sağlıklı bir işleyişle  bir eğitim-öğretim döneminin daha sonuna geldik. Bugün yaptığımız  törenle 2016-2017 öğretim yılı I. Kanaat dönemini tamamlıyoruz. Bu döneme ait yaşanmış her şey geride tatlı hatıralarımız olarak kalacaktır. Zayıf dersi olan öğrencilerim üzülmesinler, II dönem daha çok çalışıp notlarını düzeltirler. Karnesi iyi olanların aşırı sevinmesine gerek yok, rehavete kapılmadan gayretlerini sürdürsünler. Hayatta her şey, üzerine birtakım rakamlar yazılmış basit bir kağıt parçasından ibaret değil. Hepiniz çok değerli ve özelsiniz. Karne sadece basit bir ölçme aracı. Hayatın, yetenek ve kabiliyetlerinizi sergileyebileceğiniz binlerce alanı var. Bazı alanlarda başarısızmış gibi görünmek sizi ümitsizliğe sürüklememeli. Başarılı olabileceğiniz  alanlarda yeteneklerinizi keşfetmelisiniz. Ben bütün öğrencilerime öncelikle sağlıklı, huzurlu, başarılı,, kendisine, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa  faydalı çalışmalar yapacakları uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden askeri üniforma giymiş bir grup cuntacı ve devlet bürokrasisi içine yuvalanmış teröristler tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletini, demokrasimizi ve milli iradeyi hedef alan haince bir darbe girişiminde bulunulmuş, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, T.C.Hükümeti, güvenlik kuvvetlerimiz ile halkımızın kahramanca mücadelesi sonucunda bu kanlı girişim engellenmiş, milletimizin şanlı direnişi ile demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede, ülkesinin geleceği için göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Mesai mefhumu gözetmeden büyük bir gayretle okulumuzun başarısı ve huzuru için koşturan idareci arkadaşlarıma,
Öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayretinde olan, gençlerimizin işine yarayacak, onların başarılı, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalışan öğretmenlerime,
Hayatın getirdiği bütün zorluklara göğüs gererek, evlatlarının iyi bir şekilde yetişmesi için büyük fedakarlık gösteren velilerimize, ve, okul başarısı için koşturan aile birliği üyelerimiz, memurlarımız,  hizmetlilerimiz, servis, kantin, spor tesisleri görevlilerimiz velhasıl tüm okul çalışanlarına, I. kanaat dönemindeki faydalı çalışmaları sebebiyle teşekkür eder, sağlık ve afiyetler dilerim.

Biz, okul olarak başarılı öğrencilerimizin ödüllendirme işlemlerini dönem içerisinde sıcağı sıcağına yapıyoruz. Kapanış törenleri de bu vesile ile uzun ve sıkıcı olmuyor. Bu törenimizde, her sınıf seviyesinde dönem birincilerimizi anons etmek ve hediyelerini vermek istiyorum.
9. sınıflardan başlayarak sırası ile….
Emin ATEŞ – 9/B - 461
Hümeyra ERDOĞAN-10B-109
Zeynep KAYA – 11/G-375
Mervan TÜRK-12/D-35

Bu öğrencilerimin şahsında tüm öğrencilerimi tebrik ederim.
I. Kanaat dönemini gayretli ve faydalı çalışmaları ile başarılı bir şekilde tamamlamamızda emeği olan herkese yeniden teşekkür eder, sağlık ve afiyetler dilerim.
İyi tatiller…
20.01.2017
Ömer PERÇİN
       Kartal Anadolu Lisesi Müdürü

20.01.2017 558