2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni

Değerli velilerimiz, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler
Acısıyla tatlısıyla bir eğitim-öğretim yılını daha tamamladık. Bugün yaptığımız kapanış töreniyle 2015-2016 öğretim yılını noktalıyoruz. Bu döneme ait yaşanmış her şey geride tatlı hatıralarımız olarak kalacaktır.
 Eğitim-öğretim yılının huzurlu, başarılı ve verimli olarak tamamlanmasında büyük emek sahibi olan idarecilerime, öğretmenlerime, okul çalışanlarına, aile birliğimize, velilerimize, öğrencilerime, kantin, halı saha ve servis işletmecilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.
       Mezuniyet töreninde ödüllendirilmiş olmakla birlikte okulu derece ile bitiren öğrencilerime, birer imzalı kitabımı  kendilerine vermek istiyorum.
12.sınıflar birincisi Zeynep KORKMAZ, 12-B
12.sınıflar ikincisi Elvan CİVELEK  12-A
ve 12.sınıflar üçüncüsü Harun Furkan KARAGÜLLE 12-A

 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılını, 9. 10. 11. sınıflar birincisi olarak tamamlayan öğrencilerimi detebrik ediyorum.
 9. Sınıflar birincisi 9/B Hümeyra ERDOĞAN.
10.sınıflar birincisi 10B Zeynep KAYA,
11. Sınıflar birincisi 11/F Melis PINAREL.

Birçok etkinlik ve başarı  ödüllerini sene içerisinde sıcağı sıcağına dağıttığımızdan bu törenimizde onları ayrıca çağırmayacağım.  Ancak 2015-2016 öğretim yılındaki bazı başarılarımızdan kısaca bahsetmek istiyorum.

 1-e-twinning proje grubumuz ulusal kalite etiketi ödülü aldı.
 2-Proje koordinatörü öğretmenimiz Pelin YILMAZ AYAN Avrupa kalite ödülü aldı.
 3-Yüzme branşında uluslar arası düzeyde Defne BAKIRCI, ve il düzeyinde öğrencilerimiz Türker ERBAŞI, Gamze BATIL okulumuzu temsil ettiler.
 4-Resim yarışmasında ilçe üçüncülüğü (Berkay TAŞ)
 5-Voleybol kızlarda il üçüncülüğü
 6-Çanakkale konulu kompozisyon yarışmasında il ikinciliği (Özlem YAZICI)
 7-Kızlar basketbol ilçe üçüncülüğü
 8-Halk müziği yarışmasında ilçe üçüncülüğü
 9-Satrançta takım halinde ilçe birinciliği
 10-Almanca okuma yarışmasında il birinciliği (Öykü ULUSOY)
 11-Masa tenisinde takım halinde ilçe birinciliği
 12-Hikaye yarışmasında ilçe üçüncülüğü (Aslı ÜNLÜ)
 13-Şiir yarışmasında ilçe üçüncülüğü (İrem CEVAHİR)
 aldık.
Yarışmalarda bizleri başarıyla temsil eden öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ederim.
 2015-2016 öğretim yılında ayrıca birçok sosyal kulüp faaliyetimiz, il içi il dışı uluslar arası gezilerimiz, meslekleri tanıma etkinliklerimiz, eski mezunlarımızla buluşmamız, üniversite tanıtım gezilerimiz, Almanca dil sınavlarımız olmak üzere  başarılı etkinliklere imza attık. Yine emeği geçen bütün öğretmen, öğrenci ve velilerime teşekkür ederim.

 Kapanış törenimiz münasebetiyle geçen yaz yitirdiğimiz 11.sınıf öğrencimiz Erdal Eren GEDİK ve yıl içerisinde bir trafik kazasında yitirdiğimiz mezun öğrencimiz Feride Büşra TAŞLI’yı tekrar rahmetle anıyorum.

 18-19-25-26  Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavınlarında 12.sınıf öğrencilerimize başarılar dilerim.

 Öğretim yılı sonu itibariyle emeklilik yada başka okula tayin gibi sebeplerle okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz var. Ve enteresan bir tesadüf. Bu öğretmenlerimizin hepsi Almanca branşında.  Emeklilik dilekçesi vererek Temmuz ayı itibariyle öğretmenlik sürecini tamamlayacak olan Almanca Öğretmenimiz Selda YERLİKAYA’yı,   ilçemiz Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesine atanan Almanca Öğretmenimiz Hülya DÖNMEZ’i ve okulumuzdaki bir yıllık çalışma süresini tamamlayarak Almanya’daki görevine dönecekolan  Almanca Öğretmenimiz Axel Gottfried EİSBRENNER’i plaketlerini takdim etmek üzere buraya davet ediyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşantılarında mutluluklar ve başarılar temenni ediyorum.
 2015-2016 eğitim-öğretim yılını tamamlamak üzere toplandığımız bu tören vesilesiyle hepinize en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum.

 Ömer PERÇİN
Kartal Anadolu Lisesi Müdürü

20.06.2016 1478