10. Ödüllü Matematik Yarışması

Okulumuz tarafından İlçemiz 9. Sınıfları arasında geleneksel olarak düzenlenen matematik yarışması 04/05/2016 Çarşamba günü okulumuzda tamamlanmıştır. Düzenlenen yarışmaya 20 ayrı okullardan 60 öğrenci katılmıştır.

05.05.2016 3431

Okulumuz tarafından İlçemiz 9. Sınıfları arasında geleneksel olarak düzenlenen matematik yarışması 04/05/2016 Çarşamba günü uygulanarak tamamlanmıştır. Düzenlenen yarışmaya 20 ayrı okullardan 60 öğrenci katılmıştır.Saat 09:40’ta okul müdürü tarafından yapılan açılış konuşmasında, sınavla ilgili kurallar öğrencilere aktarılmış ve saat 09:45’te öğrenciler üç ayrı sınıfta sınava alınmışlardır. Matematik zümremiz tarafından daha önceden hazırlanan soru kitapçıkları ve cevap anahtarları öğrencilere dağıtılmış, 20 soru için bir saatlik süre verilerek saat 10:00-11:00 arasında sınav gerçekleştirilmiştir. Sonuçlar matematik zümremiz ve Bilgisayar Formatörümüz tarafından optik okuyucu kullanılarak hızlı bir şekilde değerlendirilmiş, buna göre bireysel derecelerle okul dereceleri tespit edilmiştir.Sınav sonrası okulumuza gelen öğrenciler ve misafirlerimiz, okul kütüphanesine alınarak ağırlanmış ve aile birliğimizin ikramları kendilerine sunulmuştur.

Ödül töreni saat 12:00’da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Rıza AKA, Şube Müdürümüz Fatih ÇELEBİ ve yarışmaya katılan okul idarecilerinin katılımıyla başlamıştır.

10. ÖDÜLLÜ MATEMATİK YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

OKUL PUANINA GÖRE;

1 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi                                                           Puan: 230

2.Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi                                                              Puan: 210

3.Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi                                                                 Puan: 195

FERDİ PUANA GÖRE;

1.      Öğrenci   : Yusuf Ziya KASAPOĞLU                                Puan: 90
Okulu      :  Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

2.      Öğrenci   :  Muhammed AKDU                                           Puan: 80
Okulu      :  Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrenci   :  Muhammed Enes KARAKUŞ                          Puan: 80

Okulu   : Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi

3.      Öğrenci   :  Zehra GÖLGE                                                   Puan: 75
Okulu      :  Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi

Öğrenci   :  Gökçe ULUĞSU                                                           Puan: 75
Okulu      :  Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi

DEĞERLENDİRME KOMİSYONU:             Naci BAHADIR

Ekrem DEMİRLİ

Serap AKKAYA

A.Lerzan ZÜLFİKAR

F.Şebnem ERGEZER

Yüksel BODUR

Fahrinnisa KARAYURT

Daha önceden yarışma şartnamesinde belirtildiği üzere yarışma birincisi yarım altınla, yarışma ikincisi iki ayrı öğrenci çeyrek altınla, yarışma üçüncüsü iki ayrı öğrenci de yine çeyrek altınla ödüllendirilmiş, ayrıca gurup olarak dereceye giren okullara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer protokol tarafından plâketleri takdim edilmiştir.

Dereceye girsin girmesin yarışmaya katılan bütün öğrencilere okulumuz tarafından hazırlanan hediyeler ve katılım belgeleri verilmiştir.

Yarışmaya iştirak eden bütün okullarımıza, onları hazırlayan öğretmenlerimize, törenimizi onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Rıza AKA’ya ve protokole, yarışmayı tertipleyen matematik zümresi öğretmenlerimize ve ikramlarımızı planlayan aile birliği yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

MATEMATİK YARIŞMASINA KATILAN OKULLAR

1-    Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi